Samra Menzilović Ćatić nova voditeljka Stola za 4U ekipu jedne od najgledanijih emisija u bh eteru “Stol za 4” dolazi nova voditeljica Samra Menzilović Ćatić. Njen zarazan osmijeh i pozitivna energija sigurno će razveseliti gledaoce i takmičare.
Maja Munda, stalna voditeljka emisije “Stol za 4“ će se ove jeseni povući iz emisije koja zahtijeva stalna putovanja i za vas spremiti jedno novo iznenađenje u programu. Od ponedjeljka će u domove porodica širom Bosne i Hercegovine zakoračiti šarmantna Samra, koja donosi svoju energiju. Samri nije strano voditi kulinarski show, ali “Stol za 4“ biće joj sjajan profesionalni izazov.

“Radujem se što ću biti u timu najgledanijeg kulinarskog showa. Moja ljubav prema kuhanju raste s godinama, a sada ću sve to moći unaprijediti savjetima i receptima iz raznih dijelova BiH. Sigurna sam kako će me učesnici emisije na terenu prihvatiti otvorenog srca kao i kolegice prije mene,“ kaže nam Samra.

Od ponedjeljka 12. 11. tako nešto izmijenjeni tim stiže u Olovo gdje će snimiti pripremu sjajnih jela, od tradicionalne do moderne kuhinje.

„Obzirom da imam svoju porodicu i djecu, itekako znam koliko je zahtjevno biti domaćica, kuhati, spremati i držati sve pod konac. Ova emisija nam predstavlja osim dobrih recepata i duh i tradiciju u domovima širom BiH, pa je zbog toga mnogo više od show programa. U fokusu su takmičari, a ja ću se truditi pomoći iz sjene.“

Svi koji žele pokazati svoja kulinarska umijeća mogu se javiti na broj telefona 033/ 648-888 i biti jedno od lica emisije “Stol za 4“ koju možete gledati od ponedjeljka do četvrtka u 16.55 u programu OBN-a.

Izvor: nezavisne.com

 

Subscribe to our Newsletter

Contact our Support

Email us: mali_ekrani@live.com

Our Team Memebers