SPI/Filmbox i Telekom Srbija produžili ugovor o distribuciji

Međunarodna medijska kompanija SPI/FilmBox i Telekom Srbija Group, provajder interneta i kablovske televizije u Srbiji, produžili su ugovor o distribuciji. Proširenje će omogućiti pretplatnicima mts TV, Supernove i m:SAT TV u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini pristup trinaest SPI kanala i sadržajima na zahtjev u narednim godinama.

„Veliko nam je zadovoljstvo da nastavimo da nudimo naše tražene kanale i VoD sadržaje publici kroz naše dugogodišnje partnerstvo sa Telekom Srbija grupom“, rekao je Murat Muratoğlu, šef distribucije u SPI International.

Pretplatnici mts TV, Supernova i m:SAT TV-a imat će i dalje pristup za četiri FilmBox kanala – FilmBox Premium, FilmBox Stars, FilmBox Extra i FilmBox Arthouse – te nizu tematskih kanala kao što su Dizi, Gametoon, DocuBox, Fast&FunBox, Erox , Eroxxx, FashionBox, FightBox i 360 TuneBox, uz katalog sadržaja na zahtjev. 

„Uvjereni smo da će nastavak saradnje sa SPI doprinijeti daljem jačanju naše pozicije kao regionalnog lidera u distribuciji TV sadržaja i očekujemo da će se ta saradnja odvijati na obostrano zadovoljstvo“, dodala je Marijana Vukašinović, direktorica upravljanja sadržajem kompanije Telekom Srbija.

 

Subscribe to our Newsletter

Contact our Support

Email us: mali_ekrani@live.com

Our Team Memebers